Naleving van de Europese wetgeving

De versie van het Kaspersky-programma die bedoeld is voor gebruik binnen de Europese Unie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Tijdens de installatie van het programma word je gevraagd de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid te lezen en te accepteren. Als je de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid accepteert, bevestig je dat je de vereiste minimumleeftijd hebt om het Kaspersky-programma binnen de Europese Unie te installeren.

Je wordt ook gevraagd de volgende verklaringen te lezen en te accepteren:

Als je ervoor kiest om deze verklaringen te accepteren, kun je later in de programma-instellingen altijd aangeven dat je ze niet langer accepteert.